Categories
Uncategorized

MandeStripper

Mandestripper
Book en mandestripper til den næste polterabend, fødselsdag eller tøseaften, og få festen op til helt nye højder!
Der er garanti for skrig, grin og uforglemmelige øjeblikke når du booker en mandestripper til jeres næste pige-komsammen.
Vores mandestrippere er spændt op til lir, klar til at underholde, forføre og charmere sig ind i jeres hjerter.
Mandestrip er ofte med en del mere humor i deres show, sammenlignet med pigestrip.
Det handler om at få jer til at grine højt, at give den heldige på ”den varme stol” røde kinder, og selvfølgelig også få jer til at savle efter et styks lækker mandekrop.
Mandestrip mandestrippere har styr på deres trin –I får frække moves, og I vil elskenår de svinger udvalgte tøser rundt i luften og ned på gulvet i udfordrende sexstillinger.
Hungrer I efter t-shirts der bliver revet i stykker, og afslører olie-indsmurte og veltrænede overkroppe?
Frækkebevægelser med underlivet og kække smil? Alt sammen til sexede rytmer fra den høje musik? Så skal du og veninderne booke en mandestripper. Mænd i uniform
Findes der noget mere sexet end en mand i uniform?
Hvilken en er din og venindernes ynglings?
Hvad enten I drømmer om en brandmand, politi, hvid officer, doktor eller en soldat, så har de sexede mandestrip uniformen der indfrier jeres fantasi. Book en mandestripper og vælg uniform/ kostume i bookingformularen. Body tequila på en veltrænet overkrop Skal en af veninderne have en ekstra god behandling, kan I købe body tequilas fra de fleste mandestrippere.
En body tequila er den frække udgave af et tequila shot.
Her smøres salt på brystet af manden.
Efter salten slikkes af, drikkes et shot tequila, og tilslut bides i en citronskive. I skal selv sørge for salt, citron og tequila –Mandestripperen lægger herefter gerne overkrop til.

One reply on “MandeStripper”

Leave a comment